Koldings Talentråd for idræt blev nedsat i efteråret 2008. Rådet har til formål at støtte og udvikle talentudviklingen i Kolding Kommune. Talentrådet for idræts primære opgave er, at sikre et godt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og eliteklubber om tilbud til idrætstalenter. Dette indebærer fleksible job- og uddannelsesmuligheder for idrætsudøverne. Talentrådet for idræt består af følgende:

Byrådet:

• (V) Yrsa Mastrup

• (V) Michael Stokholm Krogh

Eliteforeninger: 

• Rune Nautrup

• Thomas Christensen

• Mik Stampe

• Frederik Lund (suppleant)

Kolding Idrætsråd: 

• Ole Kokborg

Det almene gymnasium:

• Jørn Andersen

Erhvervsuddannelserne:

• Jesper Kjølhede (formand)

Grundskolen:

• Catharina Ørnsholt-Christoffersen (Næstformand)

Erhvervslivet:

• Tue Knudsen

• Henrik Larsen

Team Danmark har observatørstatus i Talentrådet for idræt og deltager i møderne. Talentrådet for idræt sekretariatsbetjenes af teamkoordinator for Kolding Elite, Bjarne Foged Henriksen.

Bjarne Foged Henriksen er teamkoordinator for Kolding Elite og bindeleddet til Team Danmark og Talentrådet for idræt, og har den daglige ledelse af staben. De primære funktioner er projektudvikling og igangsættelse af initiativer, der fremmer talentudviklingen i Kolding Kommune. Bjarne kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 75 19. 

Lene Bjerning Terp er sports- og uddannelseskoordinator. Lene er uddannelsesrådgiver og bindeled for sportstalenterne til trænings- og botilbuddet i ungdomsuddannelsesregi. Lene skal koordinere de forskellige funktioner, så uddannelse og den sportslige udvikling spiller optimalt sammen. Lene kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 51 74. 

Kristian Bonde Sørensen er projektmedarbejder og arbejder med parasportsområdet samt arrangere trænermøder, sportschefsuddannelse m.m. i Kolding Elite-regi. Kristian kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 11 24

Thomas Bastius er koordinator for sportsklasserne på Brændkjærskolen, og er bindeled til forældre og morgentrænere. Thomas kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 53 40. 

Thomas Padkær Petersen er fysisk træner og fysioterapeut. Han er ansvarlig for koordineringen af den fysiske træning i samarbejde med klubbernes sportslige ansvarlige, Kolding Elite samt øvrige fysiske trænere. Desuden tilbyder Thomas fysioterapeutisk behandling og screening. Thomas kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 65 47. 

Rasmus Bøving er fysisk træner og varetager i samarbejde med Thomas og Martin den fysiske træning i samarbejdsklubberne. Rasmus kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 79 79 65 87

Martin Bissenbacker er ekstern fysisk træner og varetager i samarbejde med Thomas og Rasmus den fysiske træning i samarbejdsklubberne. 

Jannie Haugaard Johansen er sportsernæringskonsulent og er tilknyttet på konsulentbasis som ernæringsfysiolog hos Team Danmark, hvor hun arbejder med udøvere på højeste niveau. Jannie tilbyder vejledning om kost og ernæring baseret på sportsspecifikke krav og individbaserede behov.

Jakob Freil er sportspsykologisk konsulent og er en del af Team Danmarks sportspsykologiske netværk.  Jakob og Nicolai tilbyder lifeskills-forløb og ved behov individuelle konsultationer. Desuden arbejder Jakob med udviklingen af stærke miljøer i Kolding Elites samarbejdsklubber.

Henning Hansen er ledelseskonsulent og driver firmaet Sporthouse, der samarbejder med en stribe kommuner omkring ledelses- og organisationsudvikling inden for elite- og breddeidrætten. Henning fører som sparringspartner Kolding Elites samarbejdsklubber gennem kontinuerlig klubudvikling, der skal sikre en struktureret og målrettet ledelse af klubberne.

Talentrådet for idræt har indstiftet to priser, som hvert år hylder de talenter og trænere/ledere, som i det forgangne år har gjort et ekstraordinært flot stykke arbejde.

 

Årets talent ydes til et særligt talent mellem 15 og 23 år, der har udmærket sig og har udvist særligt stort potentiale.

Årets talentudvikler gives til en person, der har gjort en særlig indsats for at gøre det muligt at udvikle talenter. Det kan være en leder eller træner, der modtager denne pris.

 

Du kan være med til at bestemme, hvem der kan komme i betragtning til priserne, da alle har mulighed for at indstille kandidater. Hvem der skal modtage prisen besluttes af en jury nedsat af Talentrådet for idræt. Med prisen som Årets talent eller Årets talentudvikler medfølger et diplom og 5.000 kr. 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey