Prismodtagerne fra 2018
Et udpluk af de mange idrætsudøvere, der i 2018 blev hædret for deres præstationer

Afholdelse af årets Fritidsfest

I 2020 afløses Fritidsfesten af et nyt fælles prisshow på Kolding Teater tirsdag den 3. marts

I forbindelse med arrangementet vil priserne som årets forening, årets foreningsleder(e), årets publikumspris, årets talent og årets talentudvikler blive uddelt.

Hædring af årets mestre

Arrangementet afholdes tirsdag den 3. marts 2020 på Kolding Teater.

Foreninger, der i henhold til reglerne, har mestre, der er berettiget til hædring indberetter disse til Fritids- og Idrætsafdelingen.

Reglerne er som følger:

Danske mestre under DIF's specialforbund, medaljetagere og 1. gangsdeltagere ved internationale mesterskaber (NM, EM, VM og OL), landsholdsdebutanter og hold oprykket til højeste række inden for DIF's specialforbund inviteres og hædres ved arrangementet på Koldinghus.

For holdidræt gælder, at der kan indberettes det antal udøvere, som der er blevet uddelt medaljer til.

Pokalvindere hædres ikke.

Det påhviler klubberne at indberette de medlemmer, der skal hædres.

Indberetningen sker via formular.

Artiklen er publiceret 07. juni 2012