Se folderen til Åbne Atelierdage

Aabne Atelierdage

pdfÅbne-atelier-dage-2020-efterår.pdf2.26 MB

Åbne Atelierdage sætter spot på det alsidige og sprudlende miljø af billedkunstnere, skulptører og kunsthåndværkere, der bor og arbejder i Kolding kommune. Åbne Atelierdage afholdes den 26. - 27. september 2020.

Kolding Kommune inviterer kunstnere til at åbne deres værksted op og give interesserede et kig ind bag kulissen. Der er lagt op til at besøgende frit kan komme forbi og se kunstværkerne, samt at få en snak med kunstnerne og måske endda købe et værk med hjem.

Hvad er Åbne Atelierdage?

Med Åbne Atelierdage sætter Kolding kommune fokus på kunsten og kunstmiljøet i hele kommunen. Arrangementet understøtter både etableringen af et stærkt netværk mellem Kolding Kommune og kunstnerne, kunstnerne i mellem, og en videre udvikling af det foreningsdrevne, frivillige og kommercielle kulturliv.

 

I efteråret 2020 afholdes Åbne Atelierdage den 26. - 27. september, hvor 34 kunstnere og kunsthåndværkere deltager. Hent folderen til Åbne Atelierdage her.

Se et kort over alle deltagere her.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du er er kunstner eller kunsthåndværker og gerne vil deltage i fremtidige Åbne Atelierdage, så send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi kontakte dig når vi går i gang med planlægningen af næste års Åbne Atelierdage. På samme e-mail adresse kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil informere om andre kunstinitativer fra Kolding Kommune.

Har du spørgsmål til Åbne Atelierdage, er du meget velkommen til at kontakte kulturkonsulent Mette Fersløv Schultz på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 79 79 61 80.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey