Åbne Atelierdage sætter endnu en gang spot på det alsidige og sprudlende miljø af billedkunstnere, skulptører og kunsthåndværkere, der bor og arbejder i Kolding kommune.

I weekenden op til påsken 2019, inviterer Kolding Kommune kunstnere til at åbne deres værksted op, og give interesserede et kig ind bag kulissen. Der er lagt op til at besøgende frit kan komme forbi og se kunstværkerne, samt at få en snak med kunstnerne og måske endda købe et værk med hjem.

Åbne Atelierdage bliver afholdt i weekenden d. 13. - 14. april 2019, og er et tilbud for kunstnere og kunsthåndværkere i hele Kolding kommune.

Hvad er Åbne Atelierdage?
Kolding Kommune byder på rigtig mange dygtige kunstnere, og de kunstnere vil vi meget gerne have mere i spil. Med Åbne Atelierdage sætter Kolding kommune fokus på kunsten og kunstmiljøet i hele kommunen. Arrangementet understøtter både etableringen af et stærkt netværk mellem Kolding Kommune og kunstnerne, kunstnerne i mellem, og en videre udvikling af det foreningsdrevne, frivillige og kommercielle kulturliv.

Hvordan tilmelder jeg mig?
For at deltage i Åbne Atelierdage, skal du have adgang til et atelier, galleri eller andet sted hvor du har mulighed for at vise dine værker. Derudover skal du kunne holde åbent lørdag og søndag i tidsrummet kl. 10-17.
Kulturafdelingen udarbejder en folder med oplysninger om kunstnerne og en vejviser til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest d. 21. februar 2019, ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende informationer:

• Navn
  • Navn på atelier og adresse
  • Hjemmesideadresse
  • Uddannelse/baggrund
  • Kort præsentation af kunsthåndværk/teknikker (maks. 4 linjer)
  • Evt. medlemskab af kunstforening
  • Vedhæft ét billede af dig og/eller dine værker, billedet skal være i høj opløsning.

Informationerne vil blive trykt i en folder, og det er derfor vigtig at være kort og præcis. Vi forbeholder os retten til at redigere og tilpasse teksten.

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Kulturafdelingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 79 79 75 20.

Artiklen er publiceret 16. november 2018