Åbne Atelierdage sætter endnu en gang spot på det alsidige og sprudlende miljø af billedkunstnere, skulptører og kunsthåndværkere, der bor og arbejder i Kolding kommune.

I weekenden op til påsken 2019, inviterer Kolding Kommune kunstnere til at åbne deres værksted op, og give interesserede et kig ind bag kulissen. Der er lagt op til at besøgende frit kan komme forbi og se kunstværkerne, samt at få en snak med kunstnerne og måske endda købe et værk med hjem.

Åbne Atelierdage bliver afholdt i weekenden d. 13. - 14. april 2019, og er et tilbud for kunstnere og kunsthåndværkere i hele Kolding kommune.


Se et kort med de deltagende kunstnere her.

Hvad er Åbne Atelierdage?

Kolding Kommune byder på rigtig mange dygtige kunstnere, og de kunstnere vil vi meget gerne have mere i spil. Med Åbne Atelierdage sætter Kolding kommune fokus på kunsten og kunstmiljøet i hele kommunen. Arrangementet understøtter både etableringen af et stærkt netværk mellem Kolding Kommune og kunstnerne, kunstnerne i mellem, og en videre udvikling af det foreningsdrevne, frivillige og kommercielle kulturliv.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Fristen for tilmelding til Åbne Atelierdage 2019 er overskredet.

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte kulturkonsulent Jon Noe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 79 79 96 66.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey