Har du en ide til et udendørs arrangement? I Kolding Kommune du låne forskellige torve, pladser, parker og andre udendørs arealer til dit event.

Du kan låne arealerne til alt fra danseopvisninger og dukketeater til motionsløb og loppemarkeder. Så længe der er tale om arrangementer med offentlig interesse. Til gengæld kan du ikke låne dem til hverken private eller kommercielle arrangementer og salg.

Det er i de fleste tilfælde gratis at låne arealerne, men du skal spørge om lov først og så skal du selvfølgelig sørger for, at der er pænt og rent igen, når din event er slut.

Hvis du gerne vil bruge en af kommunens pladser eller parker til et arrangement, skal du søge om det via vores selvbetjeningsløsning, som du finder i selvbetjeningsboksen til højre. 

Hvis du gerne vil vide, om arealet er ledigt, er du meget velkommen til at kontakte Kultur og Event på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på 79 79 76 35.

Hvis du låner et af kommunens arealer til et arrangement, er der nogle praktiske ting, du skal være opmærksom på. 

  • Du skal rydde op efter dig
  • Du skal passe på området og sikre, at det ikke bliver ødelagt
  • Hvis der bliver ødelagt noget på stedet, skal du sørge for, at det bliver udbedret 
  • Du skal sørge for, at dit arrangement ikke larmer så meget, at det er til gene
  • Du er ansvarlig for at indhente de nødvendige tilladelser f.eks. hvis du vil servere alkohol

På nogle af pladserne er der adgang til strøm, men det gælder ikke alle steder. I de tilfælde, skal du selv skaffe strøm, hvis du har behov for det. Der er ikke toiletter på pladserne, men i nogle tilfælde kan du henvise til nærmeste offentlige toilet. 

Du kan læse mere om de forskellige praktiske forhold og betingelser under de enkelte pladser.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey