Skamlingsbanken 1919

I lyset af COVID-19 er det ikke muligt at gennemføre sangerfest på Skamlingsbanken 6. juni 2020. I stedet arbejder arrangørerne på at flytte festen til den 30. maj 2021. Det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at tilmelde sig arrangementet.

Kor fra hele landet inviteres til at være med til Sangerfesten og være med til den store afslutning på koncerten med fællessang for både kor og publikum.

Til Sangerfest på Skamlingsbanken kan du bl.a. opleve Musica Ficta, Den Danske Salmeduo, Slesvigske Musikkorps Korkoncerter og uddrag fra Bo Gunge's nyskrevet opera "Grænsemageren". Dagen afsluttes på festligvis med fællessang med det store fælleskor af korsangere fra hele landet, under ledelse af dirigent Carsten Seyer.

Kun for lokale kor

Kor fra Kolding Kommune kan tilmelde sig Sangerfest på Skamlingsbanken på lige fod med andre kor. Derudover er der mulighed for, at en række lokale kor kan optræde på en dertil indrettet scene. Kor fra Kolding Kommune, som har lyst til det, er velkomne til at kontakte Kulturafdelingen i Kolding Kommune senest fredag den 13. marts.

Efter tilmeldingsfristen indkalder Kulturafdelingen de tilmeldte kor til et møde, hvor der bliver mulighed for at koordinere korenes eventuelle deltagelse og repertoire.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kolding Kommune, Sangens Hus og Kor72.

Alle kan være med

Sangerfesten er dog ikke kun for kor. Alle er velkomne til at komme og opleve korsang med nogle af landets dygtigste korsangere.

Læs mere om Sangerfest på Skamling

Artiklen er publiceret 03. februar 2020