Bacchusbarn med druer kan opleves i Rådhushaven, Torvegade 5. Bronzestatuen er udført af Anne Marie Carl-Nielsen i 1906.

Kunst i Kolding midtby forside

Se folderen 'Kunst i Kolding midtby' her eller hent det trykte eksemplar på et af kommunens biblioteker.

Kolding Kommune har et enestående udvalg af offentlige kunstværker af prominente danske og internationale kunstnere, som er med til at forskønne og berige byrummet. Kunsten bor ikke kun på museer, men også i blandt os på gader, åbne pladser og i parker. Kunstværkerne er en del af hverdagskulturen, som Kolding Kommune ønsker at understøtte og sætte fokus på.

Kunsten i byrummet skaber værdi for borgerne og giver en mulighed for, at man kan få en pause i den travle hverdag og dvæle ved værket.

Kulturafdelingen har udarbejdet en folder med en række kunstværker i Kolding midtby, som er offentligt tilgængelige for borgere og turister, der har lyst til at opleve noget af det bedste byen har at byde på. Kunstværkerne er mangfoldige og repræsenterer en bred vifte af kunstnere, stilarter, perioder og materialer.
Se folderen pdfKunst i Kolding midtby2.39 MB her eller hent det trykte eksempler på et af kommunens biblioteker.

 

Vil du vide mere om kunsten og lokalhistorien i Kolding?

Så gå ind på HistoriskAtlas.dk

HistoriskAtlas.dk er et website med interaktive kort over Danmark med tusindvis af fortællinger. Her kan du gå på opdagelse i din by fra hjemmecomputeren eller lære om kunstværker på mobilen. På HistoriskAtlas.dk kan du finde en række funktioner, som kan gøre dig klogere på din by og opleve den på ny. Du kan bl.a.:

  • Læse om historiske bygninger, fortidens mindesmærker og offentlig kunst.
  • Finde turforslag til byvandringer, cykelruter og køreture i Kolding.
  • Dele din viden med andre ved selv at oprette dig som bruger.

Kolding Kommune har opdateret HistoriskAtlas.dk med et væld af spændende fortællinger om kunst, kultur og historie. Her kan du få nem adgang til kunst og lokalhistorie – uanset om du er hjemme eller ude i byen.

Gå på opdagelse i kommunens fortællinger om kunst og lokalhistorie.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey