Hvis du skal holde et motionsløb, et cykelløb eller et andet stort event, kan det være nødvendigt at spærre veje af eller lave andre omlægning i trafikken. Det kræver, at du søger en tilladelse hos Kolding Kommune og hos Sydøstjyllands politi.

Hvis du har et arrangement, som kræver en midlertidig omlægning af trafikken eller afspærring af veje og fortove, er det noget af det, som du skal søge en tilladelse til hos Kolding Kommune. Det gør du i vores selvbetjeningsløsning, som du finder til højre her på siden.

Inden du søger skal du lave et kort med en skilteplan, så vi kan se hvilke områder, der bliver berørt, hvilke skilte, der skal benyttes og hvor de skal placeres.

Hos Kultur og Event kan du få hjælp og sparring til hvordan du kan udforme din trafik- og skilteplan. Du er velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er muligt i et vist omfang at låne skilte og afspærringsmateriale på Kolding Kommunes Materialegård, som ligger Smedegave 10 i Kolding. Du skal selv hente skiltene og aflevere dem igen.

Hvis du har brug for at låne skilte kan du kontakte Materialegården på tlf. 21242604 ca. 14 dage inden arrangementet.

Det er rigtig god stil at sørge for, at beboere og virksomheder i området, som bliver berørt af trafikomlægningen, får besked. Normalt er det dit ansvar som arrangør at sørge for den orientering.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey