Festugen bliver til festmåneder og vil strække sig fra den 1. september til 30. november 2020.
Temaet for Trekantområdets Festuge er ”På den anden side".

Nye tider kræver nye tiltag. Trekantområdets Festuge, der skulle være løbet af stablen over ti sensommerdage i august, er aflyst pga. COVID-19. I stedet fejrer Festugen det lokale kulturliv hele efteråret og inviterer alle, der har gode idéer og lyst til at lave aktiviteter, til at være med.

Festugen bliver til festmåneder

Trekantområdets Festuge har de sidste seks år været katalysator for hundredevis af kulturelle oplevelser i Kolding kommune og de seks øvrige Trekant-kommuner. I år har COVID-19 sat en stopper for Festugen i sin sædvanlige form. I stedet bliver Festugen til festmåneder og vil strække sig fra den 1. september til 30. november 2020.

Festugen i Kolding

Kultur og Event, der koordinerer Festugen i Kolding, har afsat 75.000 kr. til kulturelle aktiviteter i den nye Festuge. Alle, der har lyst til at lave kulturelle aktiviteter i Festuge-efteråret, kan søge puljen. Rammerne er brede og mulighederne er mange. Man kan søge til stort set alle former for kulturelle aktiviteter; musik, film, teater, bevægelse, kunst, streetart osv. Kun fantasien – og forsamlingsforbuddet – sætter grænser. Derudover er de eneste krav, at aktiviteten forholder sig til Festugens tema ”På den anden side” og at den foregår i Kolding Kommune.

Sådan søger du

Send en mail til kulturkonsulent Mette Fersløv Schultz på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du beskriver:
- Hvad du søger til (aktivitet / arrangement / projekt).
- Hvor meget du søger (beløb og budget).
- Hvor og hvornår din aktivitet finder sted.

Deadline er den 15. august 2020, men vi vurderer ansøgninger løbende.

Temaet - På den anden side

Temaet for Trekantområdets Festuge er ”På den anden side”. Temaet relaterede sig oprindeligt til fejringen af 100-året for Genforeningen, som skulle have fundet sted i 2020. Men efter Coronaens indtog, har temaet fået en ny dimension. I den nye Festugen er vi forhåbentligt netop på den anden side af Coronaen, og kan samles om de gode oplevelser igen.

Kontakt

Har du spørgsmål til puljen eller Trekantområdets Festuge i Kolding er du velkommen til at kontakte kulturkonsulent Mette Fersløv Schultz
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
79 79 61 80

Læs mere om Trekantområdets Festuge på www.trekantfest.dk

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey