Tiden op til Genforeningen i 1920 - Sangerfesten på Skamlingsbanken i 1919. Foto: Kolding Stadsarkiv

Læs hvordan du kan blive en del af den store fejring af Genforening 2020 i folderen Sådan kan Genforeningen 2020 blive en gevinst for dig.

100-året for Genforeningen af Sønderjylland med resten af Danmark bliver fejret med masser af forskellige aktiviteter over hele landet – også i Kolding Kommune - og vi håber meget, at du vil være med.

Fejringen byder landet over på et væld af aktiviteter: folkefester, officielle begivenheder, tv-udsendelser, koncerter, opera, teater, litteraturudgivelser, kunstværker, udstillinger, konferencer, debatter, foredrag og meget, meget mere. Og der er også plads til netop dit arrangement, uanset om det er lille eller stort eller henvender sig til familien eller feinschmeckeren.

Kulturafdelingen er ansvarlig for koordineringen af de aktiviteter, som finder sted i Kolding Kommune. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har en ide til en aktivitet, som du, din forening, institution eller netværk gerne vil lave.

Hvis du vil have sparring omkring dit arrangement eller blot har spørgsmål vedrørende Genforeningen 2020, er hjælpen aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail. Kontakt eventudvikler Kristina Ladager på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 79 79 17 36

Koordineringen af aktiviteter på landsplan varetages af Sekretariatet for Genforeningen 2020

Fejringen af Genforeningen 2020 tager afsæt i ni temaer, som hver især sætter de historiske begivenheder i 1920 i perspektiv og trækker tråde til nutiden. Temaerne favner bredt og illustrerer Genforeningens store spændvidde og betydning ikke blot lokalt og regionalt, men også nationalt og internationalt.
Som aktør er du velkommen til at dykke ned i temaerne og lade dig inspirere til dit arrangement.

Se temaerne for Genforeningen 2020.