Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan festliggøre Tour de France 2022. Her er det Roskile Handel, som har tre køer op med de karakteristiske Tour de France-farver.

Uanset om du interesserer dig for Tour de France eller ej, så har du sikkert set dem: De udklædte og farverige cykel-fans, får med pelsen farvet gul, bygningerne udsmykket med bjergprikker, store cykel-billeder lavet af traktorer, eller ’Vive le tour’ skrevet med blomster. Udsmykning og land-art er noget af det, som er med til at gøre Tour de France til en fest for alle.

Land-art kan være alt fra store udsmykning på fodboldbaner og marker til gule cykler i forhaven. Det kan også være gymnastikopvisninger med gymnaster i gult, korsang eller klassisk musik omgivet af franske flag, gule blomster på virksomhedens tag eller en stor samling både på vandet. Kun fantasien sætter grænser, og alle kan være med.

Kommer det så i tv?

Vil din forening eller virksomhed gerne lave et land-art projekt, som bliver filmet og vist for millioner af seere, så er der et par ting, du skal være opmærksom på.

Land art med temaerne landbrug, cykling, Tour de France og Danmark-Frankrig har stor sandsynlighed for at blive vist på tv. Det kan f.eks. være tekster som Vive le Tour eller Bienvenue au Danemark. Udsmykning med danske og franske flag og Tour de France-farverne gul, grøn og hvid med røde prikker vil også være attraktivt at filme. Derimod vil land art med politiske budskaber og store virksomhedslogoer ikke blive vist på TV.

Fortæl os om din ide

Vi vil forud for Tour de France gøre TV-producerne opmærksomme på, at der vil være land art forskellige steder på ruten, hvilket også øger chancen for at blive vist i TV. Der er derfor en rigtig god ide, hvis I giver os besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om jeres planer, så vi kan formidle det videre.

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey