Danmark skal den 1., 2. og 3. juli 2022 lægge asfalt til hele tre etaper af Tour de France.

Tour de France kommer til Danmark i 2022 og ikke som først planlagt i 2021. Det er bestyrelsen bag Tour de France i Danmark, Grand Départ Copenhagen Denmark I/S, blevet enige med den franske løbsarrangør om. Der forventes ikke ændringer i de tre danske etaper som følge af udskydelsen.

Næste skridt er, at det nationale toursekretariat skal have en dialog med de otte gennemkørselskommuner herunder Kolding Kommune om de ændrede datoer.

Tour de France kommer til Danmark i 2022, og Kolding Kommune lægger asfalt til en del af den ca. 180 km lange etape fra Vejle til Sønderborg. Kom og vær med når verdens største cykkelløb rammer Danmark. Den 4. juli kommer tourfeltet gennem Kolding Kommune, og det vil vi gerne fejre sammen med foreninger, virksomheder, borgere og frivillige i hele kommunen. 

Du behøver ikke have fulgt meget med i Tour de France for at vide, at en stor del af dét, som gør touren til noget særligt, er de mange sjove, skæve og skøre indslag langs ruten. Det er alt fra broer klædt i gul eller store solsikkemarker til lokale der står med håndmalede skilte, gule, prikkede eller grønne t-shirts og franske flag.

Du eller din forening eller virksomhed behøver med andre ord ikke kaste jer over store projekter for at støtte op.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey