Skip til hoved indholdet

Bæredygtighedspuljen

Der gøres opmærksom på verdensmålene foran rådhuset

Kolding Byråd har oprettet en Bæredygtighedspulje, der skal bidrage til at sætte handling bag ordene i Kolding Kommunes Bæredygtighedsstrategi – se strategien her: Kolding Kommunes Bæredygtighedsstrategi

I Bæredygtighedspuljen er der 700.000kroner, som du nu kan søge.

 

Søg penge til bæredygtige projekter

Hvem kan søge: Puljen kan søges af virksomheder, uddannelsesinstitutioner, studerende, borgere, foreninger, m.fl. og af kommunale projekter og initiativer på fx skoler, daginstitutioner eller plejecentre.

Til hvad: Projekter og initiativer som er med til at understøtte og fremme bæredygtighed i Kolding kommune, og som kan komme andre til gavn.

Der gives ikke støtte til kommercielle formål.

Hvornår: Deadline den 27. februar 2022.

Hvad skal du gøre, hvis du vil søge: Der er lukket for det elektroniske ansøgningsskema, da deadline for ansøgning var den 27. februar 2022.

Ansøgningen bliver politisk behandlet på Natur-, Miljø- og Klimaudvalgets møde den 06. april 2022, hvorefter du hører nærmere.

Ved spørgsmål: Skriv til kolding2030@kolding.dk, ring til leder af Bæredygtighedssekretariatet Stella Steen Jensen på 7979 1840 eller kig forbi Bæredygtighedshuset på Jernbanegade 3, 6000 Kolding.

Der er lukket for ansøgning