Skip til hoved indholdet
Kolding Syd Genbrugsplads (Gejlhavegård) er lukket pga. asfaltarbejde - fra 25. september til 2. oktober kl. 6.00. Klik for info om øvrige genbrugspladser!

Grønne projekter - Den grønne Fond

Bor du i Kolding Kommune, og har du en grøn ide, som du kunne tænke dig at føre ud i livet? Så søg om støtte fra Kolding Grønne Fond.

Fondens primære formål er at fremme og støtte grønne, økologiske og/eller ressourcebesparende projekter, og administreres af Kolding Økologiske Råd.

Ud over de projekter, du selv sætter i gang, bliver der også fra kommunens side sat gang i en række projekter inden for klima og bæredygtighed, som er rettet mod borgere i kommunen.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Claus Reinholdt, formand for Kolding Økologiske Råd via reinholdt@stofanet.dk eller pr. tlf.: 75 50 44 88 / 26 16 44 88