Skip til hoved indholdet

Sponsorer og fundraising

Her kan du se det fredede område, som værdifuld støtte fra sponsorer skal være med til at fremtidssikre og udvikle. Stjernen markerer mindestøtten på toppen af Skamlingsbanken, og området markeret med lysegrønt er den tidligere fredning.

Opførsel at nyt oplevelsescenter og renovering af de historiske mindesmærker har for alvor sagt gang i revitaliseringen af Skamlingsbanken. Jordkøb og efterfølgende fredning har sikret områdets kulturarv, smukke landskab og værdifulde natur. Sammen giver det et stærk fundament for den videre udvikling af området som et levende Folkemødested, der er tæt forbundet med et unikt landskab, der bare venter på at blive opdaget. Næste fase i udvikling af Skamlingsbanken handler om at få det store landskab sat i spil med faciliteter og formidling ude i landskabet.

Fonde, virksomheder, foreninger, etc., som overvejer at bidrage til det ambitiøse projekt, er velkommen til at kontakte projektleder Mette List, meli@kolding.dk for yderligere information.

Skamlingsbanken udvikles i samarbejde mellem Skamlingsbankeselskabet, Fonden til Bevarelse af Klokkestablen, Museum Kolding og Kolding Kommune.