Skip til hoved indholdet

Fjernvarme til Almind, Vester Nebel, Viuf og Aagaard

Kolding Kommune og TREFOR Varme afholdt i oktober et borgermøde, hvor vi orienterede om mulighederne for at etablere fjernvarme til områderne Almind, Vester Nebel, Viuf og Aagaard Gravens.

Hvis projektet skal realiseres, kræver det, at min. 50 % af beboerne i området ønsker at få etableret fjernvarme.

Første trin vil være etablering af en fjernvarmeledning til Almind.
Borgermødet blev i december 2021 fulgt op af en undersøgelse af om der er interesse for fjernvarme i Almind.

Der er nu kommet så mange positive tilkendegivelser ind, at der arbejdes videre med projektet om etablering af fjernvarmeforsyning til Almind.

Hvad sker der nu?

• 1. kvartal 2022. Opstartsmøder i Almind med mulighed for, at du kan få yderligere informationer om projektet.
  • Efterfølgende sender TREFOR Varme individuelle tilbud på etablering. Det sker i løbet af første halvår 2022. Herefter tælles de bindende tilmeldinger.
  • Hvis der er tilstrækkeligt med bindende tilmeldinger, indsender TREFOR Varme projektet til godkendelse hos Kolding Kommune. Forventes omkring sommerferie 2022.
  • Når projektet er godkendt af kommunen, etablerer TREFOR Varme transmissionsledning. Forventet projektstart i efteråret 2022.
  • Vi forventer, at de første borgere i Almind kan tænde for fjernvarmen i begyndelsen af 2023.

Team Energi

Nytorv 11