Skip til hoved indholdet

Undersøgelse af interesse for fjernvarme til Almind

Kolding Kommune og TREFOR Varme afholdt i oktober et borgermøde, hvor vi orienterede om mulighederne for at etablere fjernvarme til områderne Almind, Vester Nebel, Viuf og Aagaard Gravens.

Første trin vil være etablering af en fjernvarmeledning til Almind.
Hvis projektet skal realiseres, kræver det, at min. 50 % af beboerne i området ønsker at få etableret fjernvarme.

Er du interesseret i at vide mere?

Vi vil gerne bede dig tage stilling til, om du på nuværende tidspunkt er interesseret i at få etableret fjernvarme. Din besvarelse er helt uforpligtende. Din besvarelse herunder giver os blot en indikation af, om vi skal fortsætte projektet med at få etableret fjernvarme i Almind.
Er du interesseret i at få fjernvarme i din bolig? *

Må TREFOR Varme kontakte dig med yderligere information?
Databehandling *

Hvad sker der efterfølgende?

Inden udgangen af 2021 vil TREFOR Varme og Kolding Kommune afklare, om vi skal arbejde videre med projektet.
Det afhænger udelukkende af, om der er tilstrækkelig med beboere, som angiver, at de er interesserede i at få fjernvarme. Hvis det sker, så ser den foreløbige tidsplan ud som følger:

• 1. kvartal 2022. Opstartsmøder med mulighed for, at du kan få yderligere informationer om projektet.
  • Efterfølgende sender TREFOR Varme individuelle tilbud på etablering. Det sker i løbet af første halvår 2022. Herefter tælles de bindende tilmeldinger.
  • Hvis der er tilstrækkeligt med bindende tilmeldinger, indsender TREFOR Varme projektet til godkendelse hos Kolding Kommune. Forventes juni 2022.
  • Når projektet er godkendt af kommunen, etablerer TREFOR Varme transmissionsledning. Forventet september 2022.
  • Vi forventer, at de første borgere i Almind kan tænde for fjernvarmen i begyndelsen af 2023.