Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...

Områder klassificeret som lettere forurenet

Kontakt os, hvis du er i tvivl:

Telefon: 79 79 75 10

På kortet ses Kolding Kommunes områdeklassificerede områder - det vil sige de områder, der er klassificeret som lettere forurenet.

Områderne er markeret med rosa farve.

Du kan også bruge Miljøportalen.dk, der viser områdeklassificeringen samt de forurendede grunde.

Bemærk: Husk at tilføje laget ’Miljøbeskyttelse: Forurening’ i lagkataloget under værktøjer inden du fremsøger din ejendom. Ellers vises områdeklassificeringen ikke!