Her kan du se det fredede område, som værdifuld støtte fra sponsorer skal være med til at fremtidssikre og udvikle. Stjernen markerer mindestøtten på toppen af Skamlingsbanken, og området markeret med lysegrønt er den tidligere fredning.

"A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal" har skænket 40 mio. kr. til en delvis realisering af udviklingsplanen for Skamlingsbanken. Donationen fra A.P. Møller Fonden skal finansiere første fase af udviklingsplanen.

Region Syddanmark har skænket 1.750.000 kr. af til formidling af både naturen og talens kræfter omkring Skamlingsbanken. Pengene skal bruges til en interaktiv udstilling i det kommende oplevelsescenter.

Foreningen Plan-Danmark har doneret cirka en halv mio. kr. til renovering af mindesmærker.

 

Fonde, virksomheder, foreninger, etc., som overvejer at bidrage til det ambitiøse projekt, er velkommen til at kontakte projektleder Mette List, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information. 

Projektet gennemføres i samarbejde mellem Skamlingsbankeselskabet, Fonden til Bevarelse af Klokkestablen og Kolding Kommune.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey