Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Miljø, natur og klima Naturområder og naturprojekter Hylkedalen Planer og rapporter om Hylkedalen Udviklingsplan for Hylkedalen

Udviklingsplan for Hylkedalen


Udviklingsplanen skal sikre sammenhæng mellem de to igangværende projekter i området, henholdsvis Trailcenteret og Klimaprojektet Seest Mølleå.


Hylkedalen er under udvikling til et spændende naturområde med plads til både aktivitet og ophold for mange forskellige brugergrupper.

Der er lavet en udviklingsplan for Hylkedalen, Seest Grusgrav og Losseplads på baggrund af det kommende Trailcenter ved Seest Idrætspark og Fyrtårnsprojektet Seest Mølleå.

Udviklingsplanen er udarbejdet for at sikre sammenhæng og overblik over ønsker og behov i
området.

Hylkedalen samt Seest grusgrav og losseplads er udpeget som hotspots i Kolding Kommunes outdoorstrategi.

Målet med udviklingsplanen er at udpege områder til udvikling af fremtidige aktiviteter inden for motion og idræt samt områder til ophold og den stille naturoplevelse med udgangspunkt i naturen og landskabet. I forbindelse med klimaprojektet og udvikling af Trailcenteret har borger og brugere i området være inddraget i forskellige workshops. Udviklingsplanen blev fremlagt på borgermødet i Seest d. 10. april 2019.

Den geografiske afgrænsning for udviklingsplanen er Seest gamle losseplads, Seest grusgrav, Hylkedalen fra Hylkedalsvej til Tankedalsvej, Seest Idrætspark samt nærliggende kommunale områder.

Hylkedalen med Seest Mølleå, der snor sig igennem det kuperede istidslandskab, byder på flotte udsigter og store og små stier på begge sider af åen.

Læs mere om Hylkedalen på OplevKolding https://www.oplevkolding.dk/tag/15-hylkedalen

Udviklingsplan for Hylkedal

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje