Skip til hoved indholdet

Dybvadbro Station og shelters

Friluftsliv, shelters og booking af lokaler på Dybvad Station

    Hjem Borger Miljø, natur og klima Naturområder og naturprojekter Troldhedestien Dybvadbro Station og shelters

Et mødested for natur, friluftsliv og fællesskab

Dybvadbro Station er Troldhedestiens grønne mødested med plads til friluftsliv, formidling og fællesskab både inde og ude. Her ligger den velbevarede stationsbygning ved den gamle privatbane Troldhedebanen. Stationsbygningen er renoveret med nyt køkken og mødelokaler, der kan bookes gratis af organisationer, institutioner, foreninger og lignende i Kolding Kommune.

Der er to offentlige toiletter i den østlige del af stationsbygningen, hvoraf det ene er handicapegnet.

Friluftsområdet

Ved Dybvadbro ligger seks helt særlige shelters, der er udformet så de giver god adgang og en tryg naturoplevelse for alle. Shelterne er en hybrid mellem shelter og hytte, hvor form, funktionalitet og tilgængelighed er omdrejningspunktet. De består hver især af en overdækket indgang, et soverum, samt en terrasse med bænk, hvor man kan nyde udsigten til natur. Her er der plads til både fællesskab og ro. Det er gratis for alle at booke shelterne. Læs mere på www.oplevkolding.dk 

Hvert shelter består af en overdækket indgang, et soverum, samt en terrasse med bænk. Foto: Steffen Stampe.

I tilknytning til shelterne er der fælles madpakkehus med udekøkken og bålsteder. Ved madpakkehuset er der adgang til vand og køb af brænde. Der er to offentlige toiletter i den østlige del af stationsbygningen, hvoraf det ene er handicapegnet. Hele området omkring Dybvadbro Station er forbundet med stier, hvor der er en fast belægning og boardwalks med hjulværn og skridsikring, hvor der er mindre hældninger.

I det gamle pakhus ved siden af stationsbygningen finder du ly for vejr og vind og en plancheudstilling der fortæller om Troldhedebanen, livet på Dybvadbro Station og Harteværket.

Sådan booker du lokalerne på Dybvadbro Station

Book lokalerne på Dybvadbro Station via Kolding kommunes foreningsportal eller ved at tage direkte kontakt til projektkoordinator Karen Tønning på katon@kolding.dkeller
tlf. 40 38 48 55


Stationsbygningen har køkken og mødelokaler, der kan bookes gratis af organisationer, institutioner, foreninger og lignende i Kolding Kommune.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje