Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Pårørende Kender du en som har et misbrug? TUBA

TUBA

TUBA er for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i et hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.
TUBA har afdelinger landet, og tilbyder blandt andet individuel terapi, gruppeterapi samt aftenarrangementer med undervisning eller socialt indhold. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

 

Ny Vestergade 3, 3. sal
6000 Kolding
Email: kolding@tuba.dk
Telefon: 30 93 91 02

TUBA-chatten:

TUBAs brevkasse kan du stille spørgsmål til rådgiverne døgnet rundt. Du kan spørge om lige det, du går og tumler med. Intet spørgsmål er for stort eller lille. Vi besvarer spørgsmålene, så hurtigt vi kan.

I TUBAs Ung-til-Ung forum kan du dele dine tanker, følelser og oplevelser med andre unge, der måske har nogle af de samme erfaringer som dig.

Er du vokset op med en forælder, der drikker eller tager stoffer, og har du brug for at tale med en terapeut eller andre mennesker i samme situation? I TUBA tilbyder vi gratis rådgivning, gruppeterapi og individuel terapi for unge mellem 14 og 35, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug.

Mange unge henvender sig til TUBA, fordi de er bekymrede over deres følelser, tanker og reaktioner i bestemte situationer. I TUBA kan vi hjælpe dig med at forstå og håndtere dine følelser, tanker og reaktioner. Samtalerne i TUBA sætter fokus på, hvordan du ser på dit liv, og på hvordan du får et liv, der er tilfredsstillende for dig.
Et samtaleforløb i TUBA giver dig mulighed for at drøfte emner som for eksempel hvordan du tackler lavt selvværd, manglende selvtillid, konflikter, parforhold, at være alene, at leve med en forælder, der har et misbrugsproblem osv.

Du kan læse mere om terapi i TUBA og tilmelde dig 

I TUBA holder vi jævnligt Drop-in møder og caféaftener, hvor du kan høre mere om konsekvenserne af at vokse op i en familie med misbrug og få gode råd til at håndtere de udfordringer, du møder.

Se alle vores kommende arrangementer

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje