Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Pårørende Pårørende til en med psykisk sygdom? Patient- og pårørendeforeninger ved misbrug

Patient- og pårørendeforeninger ved misbrug

Der findes mange forskellige foreninger indenfor psykiatrien, som henvender sig til både brugere og pårørende. Måske en af dem passer til netop dig? Du kan læse mere om foreningernes tilbud og aktiviteter på deres hjemmeside.

Bedre Psykiatri er Danmarks landsforening for pårørende til psykisk syge. Her arbejder man for bedre vilkår for pårørende til psykisk syge og for at hjælpe pårørende til en lettere hverdag. Hos Bedre Psykiatri kan pårørende søge viden og gode råd om det at være pårørende til en psykisk syg, der er rådgivere man kan tale med, eller man kan finde frem til samtalegrupper, arrangementer og foredrag ude i lokalafdelingerne. 

Al information og tilmelding til arrangementer i Bedre Psykiatris lokalafdeling i Kolding, sker via deres facebookside

Du kan også kontakte Bedre Psykiatris lokalafdeling i Kolding, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Kontaktperson:

Sanne Witte , kolding@bedrespykiatri.dk 

Telefonnummer: 61266906

SIND er Danmarks landsforening for psykisk sundhed, og fungerer som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og landets embedsmænd og politikere.
SIND hjælper når den enkelte familie eller sindslidende pludselig står i en svær situation, og tilbyder både landsdækkende rådgivning og samtaler, giver information om psykisk sygdom, samt har lokalafdelinger rundt om i landet der arrangerer foredrag, dialogmøder og meningsfuldt samvær med ligestillede.

Al information og tilmelding til arrangementer i SIND’s lokalafdeling i Kolding, sker via deres facebookside.

Du kan også kontakte SIND’s lokalafdeling i Kolding, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Lokalformand: Lisbeth Bennedsen
Tlf.: 31 62 42 09
Email: lisbeth@bennedsen.dk

Rådgivningen er til for alle – både psykisk sårbare og pårørende, børn som voksne er velkomne til at ringe. Rådgivningen er fortrolig, anonym og gratis. Rådgiverne lytter, vejleder og henviser også gerne til andre, der kan hjælpe.
Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 11.00 – 22.00, og i weekenderne fra kl. 17.00 – 22.00. Du kan også finde en rådgiver fra SIND’s lokalafdeling i Kolding, den 2. torsdag i hver måned i patientorganisationernes lokaler S.45 på Sundhedscenteret i Kolding.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje