Skip til hoved indholdet

Apps og digitale hjælpemidler

Digitale hjælpemidler

Relabee

Pårørende har ofte en altafgørende rolle i forbindelse med et sygdomsforløb, men kan nogle gange også selv have brug for hjælp, støtte og aflastning. Mange pårørende er ofte så fokuserede på ansvaret for at passe på andre, at de glemmer at bruge tid på sig selv. Relabee er en praktisk App, der hjælper dig med de mange opgaver, du har som pårørende. Du etablerer hurtigt og nemt dit netværk af hjælpere, og bagefter hjælper Relabee jer med at få overblik, samle jeres kommunikation, organisere aftaler og uddelegere opgaver. Med Relabee kan du nemt invitere de personer som skal involveres. Du kan koordinere aftaler, dele viden omkring sygdomsforløbet, fortælle nyheder og give beskeder til alle på en gang. Samtidig får netværket mulighed for at byde ind med hjælp i forhold til praktiske gøremål, såsom madlavning og kørsel. Du vil ikke længere være helt alene om opgaven!

Læs mere om Relabee og download appen

Online Befriender

Online Befriender arbejder mod kampen om ensomhed og er for dem, der gerne vil have flere kontakter, relationer og meningsfulde samtaler - enten som bruger - eller som frivillig der vil dele ud af sit overskud.

Det er muligt at danne sociale kontakter gennem personlige videoopkald, hvor man får mulighed for at snakke om ens interesser.

Hvis man vil være bruger eller frivillig så sender man bare en mail til følgende adresser og får herefter en kode så man er klar til at oprette en profil.
Bliv-bruger-kolding@connec.dk
Bliv-frivillig-kolding@connec.dk