Der er mange forskellige foreninger, som henvender sig til både brugere og pårørende.

Der findes mange forskellige foreninger indenfor psykiatrien, som henvender sig til både brugere og pårørende. Måske en af dem passer til netop dig? Du kan læse mere om foreningernes tilbud og aktiviteter på deres hjemmeside.

Bedre Psykiatri er Danmarks landsforening for pårørende til psykisk syge. Her arbejder man for bedre vilkår for pårørende til psykisk syge og for at hjælpe pårørende til en lettere hverdag. Hos Bedre Psykiatri kan pårørende søge viden og gode råd om det at være pårørende til en psykisk syg, der er rådgivere man kan tale med, eller man kan finde frem til samtalegrupper, arrangementer og foredrag ude i lokalafdelingerne. 

Al information og tilmelding til arrangementer i Bedre Psykiatris lokalafdeling i Kolding, sker via deres facebookside

Du kan også kontakte Bedre Psykiatris lokalafdeling i Kolding, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Kontaktperson:

Jack Andersen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 30 21 30 98

Åben rådgivning – Tlf: 71 74 34 91:

Bedre Psykiatri har mange års erfaring med at hjælpe og rådgive pårørende til psykisk syge. Rådgivningen er gratis og til for alle. Al rådgivning sker via telefon eller mail.

Ring ind til rådgiverne mandag, tirsdag eller torsdag i tidsrummet kl. 10.00 – 11.00, og lav en aftale. Så har I god tid til at snakke.

Pårørendecafé:

Hver måned afholder Bedre Psykiatris lokalafdeling i Kolding en pårørendecafé for pårørende til psykisk syge. Her har du mulighed for at møde andre i samme situation og dele de gode og svære oplevelser som pårørende. Man er også velkommen til bare at være med på en ‘lytter’.

Pårørendecaféen afholdes hos:
Kolding Selvhjælp
Banegårdspladsen 2, 2. sal
6000 Kolding

Tilmelding til pårørendecafé skal ske senest to dage før til:

Lone: Tlf: 50 46 95 64
Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jack: Tlf: 30 21 30 98.
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du finder information om pårørendecaféerne på Kolding lokalafdelings facebookside

 

SIND er Danmarks landsforening for psykisk sundhed, og fungerer som brobygger mellem de daglige oplevelser i psykiatrien og landets embedsmænd og politikere.
SIND hjælper når den enkelte familie eller sindslidende pludselig står i en svær situation, og tilbyder både landsdækkende rådgivning og samtaler, giver information om psykisk sygdom, samt har lokalafdelinger rundt om i landet der arrangerer foredrag, dialogmøder og meningsfuldt samvær med ligestillede.

Al information og tilmelding til arrangementer i SIND’s lokalafdeling i Kolding, sker via deres facebookside.

Du kan også kontakte SIND’s lokalafdeling i Kolding, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Lokalformand: Lisbeth Bennedsen
Tlf.: 31 62 42 09
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åben rådgivning – Tlf: 70 23 27 50:

Rådgivningen er til for alle – både psykisk sårbare og pårørende, børn som voksne er velkomne til at ringe. Rådgivningen er fortrolig, anonym og gratis. Rådgiverne lytter, vejleder og henviser også gerne til andre, der kan hjælpe.
Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 11.00 – 22.00, og i weekenderne fra kl. 17.00 – 22.00. Du kan også finde en rådgiver fra SIND’s lokalafdeling i Kolding, den 2. torsdag i hver måned i patientorganisationernes lokaler S.45 på Sundhedscenteret i Kolding.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey