Find råd og vejledning til de praktiske sager som økonomi, bank, digital post og fuldmagt.

Økonomisk rådgivning

Der kan være mange spørgsmål, tanker og bekymringer som trænger sig på, hvis man som pårørende pludselig står med ansvaret for ens nærtståendes økonomi, eller på anden måde har brug for at få styr på økonomien. Der er flere muligheder for økonomisk rådgivning i Kolding Kommune. Du finder en oversigt og beskrivelse af de forskellige muligheder her: https://www.kolding.dk/borger/oekonomi-ydelser/oekonomisk-raadgivning

Juridisk rådgivning

Som pårørende kan man ligeledes have brug for juridisk rådgivning eller retshjælp. Du kan gratis søge hjælp hos bl.a. Kolding Advokatvagt eller Den Mobile Retshjælp.

Kolding Advokatvagt

Foreningen Kolding Advokatvagt, der er stiftet af en række af byens advokater, tilbyder gratis rådgivning.
Der er tale om en kort mundtlig rådgivning, hvor man kan få en fagmands råd i et juridisk problem. Der er ingen egentlig sagsbehandling.Der ydes rådgivning følgende steder:

  • Kolding Bibliotek hver torsdag kl. 16.00 - 17.00. (Man kan trække et nummer fra kl. 15.00)
  • Christiansfeld Bibliotek d. 1. og d. 3. mandag i måneden, kl. 16.00 - 17.00
  • Vamdrup Bibliotek d. 1. mandag i måneden, kl. 16.00 -17.00

Advokatrådgivningen holder lukket i hele juli og december måned.

Den mobile retshjælp

Den mobile retshjælp tilbyder gratis retshjælp og anonym juridisk rådgivning. Alle er velkommen i Den Mobile Retshjælp uanset bopæl eller indkomst.
Hos Den mobile retshjælp kan du få telefonisk rådgivning på tlf. 72 11 90 77. Telefonerne er åbne Mandag-Fredag kl. 10-12. Du kan også sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller du kan lave en aftale om personligt fremmøde på kontoret i Århus.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey