Pårørendegrupper - et frirum til dig, hvor du kan møde andre pårørende i samme situation.

Kæmper din mor, far, et nært familiemedlem eller ven med psykisk sygdom, så har du måske brug for at mødes og snakke med andre i samme situation? I pårørendegruppen for unge lærer du noget om hvad psykisk sygdom er, og sammen arbejder vi med, hvad man selv kan gøre for at få det bedre.

Der er grupper til unge i alderen 13-17 år, og grupper fra 18-23 år.
Grupperne mødes én gang om ugen i 2 timer. Vi mødes 10 gange i alt.
Grupperne afholdes i Børnefamiliehuset på Dyrehavevej 101 i Kolding.

Kontakt:

Er du interesseret i at vide mere, eller deltage i en pårørendegruppe, så kontakt Børnefamiliehuset på tlf. 79792857 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På kurset får du inspiration og redskaber til at tackle de problemer og udfordringer, der ofte følger med, når man er pårørende; fx dårlig samvittighed, manglende overskud, dårlig kommunikation og samarbejdet med social- og sundhedsvæsnet. På kurset møder du ligesindede, og underviserne er selv pårørende. Derfor kan både de og dine medkursister relatere til, hvordan det føles når sygdom ændrer ens hverdag. På kurset lærer du således at tackle hverdagen som pårørende, og ikke mindst at passe på dig selv. Kurset er praktisk orienteret og veksler mellem oplæg fra instruktørerne, øvelser og erfaringsudveksling. Der er fokus på at du får værktøjer til selvhjælp, som du kan bruge efter kurset.

Det er gratis at deltage og alle kan være med uanset alder, og hvem man er pårørende til.
Kurset består af 7 mødegange af hver 2,5 time. Kurset afholdes én gang i ugen om eftermiddagen på Sundhedscenteret, Kolding.

Kontakt:

Er du interesseret i at vide mere eller høre om mulighederne for at deltage i kurset, kan man kontakte Sundhedskoordinator Susanne Brinck på tlf. 24274642 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du pårørende til en selvmordstruet person? Mangler du redskaber og viden? Så er der hjælp at hente. Kolding Selvhjælp og NEFOS – Netværket for Selvmordsramte – samarbejder om at tilbyde samtaler og gruppeforløb til pårørende til selvmordstruede personer. Det er gratis og alle kan deltage.

Kontakt:

Er du interesseret i at deltage eller høre mere om gruppen, kan du ringe eller skrive til Kolding Selvhjælp på tlf. 75 50 79 02 eller e-mail info@koldingselvhjælp.dk

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey