Udviklingsplanen skal sikre sammenhæng mellem de to igangværende projekter i området, henholdsvis Trailcenteret og Klimaprojektet Seest Mølleå.
Der er igangsat en udviklingsplan, der skal sikre sammenhæng og overblik over ønsker og behov til området.

pdfUdviklingsplan for Hylkedalen & Seest Fritidslandskab17.94 MB

 

Besøg Hylkedalen
Hylkedalen med Seest Mølleå, der snor sig igennem det kuperede istidslandskab, byder på flotte udsigter og store og små stier på begge sider af åen.

Læs mere om Hylkedalen på OplevKolding https://www.oplevkolding.dk/tag/15-hylkedalen

Hylkedalen er under udvikling til et spændende naturområde med plads til både aktivitet og ophold for mange forskellige brugergrupper.

Der er lavet en udviklingsplan for Hylkedalen, Seest Grusgrav og Losseplads på baggrund af det kommende Trailcenter ved Seest Idrætspark og Fyrtårnsprojektet Seest Mølleå.

Udviklingsplanen er udarbejdet for at sikre sammenhæng og overblik over ønsker og behov i
området.

Hylkedalen samt Seest grusgrav og losseplads er udpeget som hotspots i Kolding Kommunes outdoorstrategi.

Målet med udviklingsplanen er at udpege områder til udvikling af fremtidige aktiviteter inden for motion og idræt samt områder til ophold og den stille naturoplevelse med udgangspunkt i naturen og landskabet. I forbindelse med klimaprojektet og udvikling af Trailcenteret har borger og brugere i området være inddraget i forskellige workshops. Udviklingsplanen blev fremlagt på borgermødet i Seest d. 10. april 2019.

Den geografiske afgrænsning for udviklingsplanen er Seest gamle losseplads, Seest grusgrav, Hylkedalen fra Hylkedalsvej til Tankedalsvej, Seest Idrætspark samt nærliggende kommunale områder.

Har du spørgsmål eller ideer til området er du velkommen til at kontakte

  • Nanna Winbladh, projektleder for udviklingsplan Hylkedalen – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 30 35 26 12
  • Inger Wiuff Jørgensen, projektleder for Klimaprojektet Seest Mølleå – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 76 36 36 27
  • Mona Bruun Enevoldsen, projektleder for trailcenteret – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 79 79 18 43

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey