Skip til hoved indholdet
Kolding Syd Genbrugsplads (Gejlhavegård) er lukket pga. asfaltarbejde - fra 25. september til 2. oktober kl. 6.00. Klik for info om øvrige genbrugspladser!

Vigtigt skridt for husbåde i Marina City

Oprettet 25. november 2020
Her kan du se et eksempel på en moderne husbåd i Nykøbing Sjælland.

Kolding Lystbådehavn er nu klar med lejevilkår og –priser for de op til 29 husbåde, som der bliver plads til yderst i den nye lystbådehavn i Marina City.

Det er Kolding Lystbådehavn, som driver lystbådehavnen og står for udlejningen af husbådspladserne. Da det er helt nyt at udfærdige lejekontrakter for husbåde i lystbådehavne, har Kolding Lystbådehavn været i tæt dialog med to andre lystbådehavne (Grenaa Marina og Marselisborg Lystbådehavn) samt lystbådehavnenes organisation FLID (Foreningen af Lystbådehavne i Danmark).

Kontrakterne kommer til at danne grundlag for langvarige lejemål og store investeringer fra både lejers og udlejers side. Derfor har Kolding Lystbådehavn lagt stor vægt på, at både lejers og udlejers situation og vilkår er gennemtænkte. Helårsboliger på vand stiller særlige krav til forsyningssikkerhed og –kvalitet, afklarede driftsforhold, hvem gør hvad, osv.

Efter et grundigt forarbejde har Kolding Lystbådehavn nu også fastlagt priserne m.m. for pladserne. Disse fremgår af et såkaldt takstblad, hvor man kan se størrelsen på indskud og depositum, og hvad den løbende leje vil være. Af takstbladet fremgår også hvilke tilslutningsbidrag, man må forvente at skulle betale til forskellige forsyningsselskaber.

Se lejekontrakt og takstblad på Kolding Lystbådehavns hjemmeside.

Du kan blive skrevet på interesselisten vedr. husbåde ved henvendelse til Torben Gade, projektchef for Marina City, på mail togad@kolding.dk , tlf. 79 79 44 16.

Spørgsmål vedr. kontrakt og takstblad bedes rettet til Kolding Lystbådehavn.

Da projektet stadig er på planlægningsstadiet, tages der forbehold for ændringer og endelige tilladelser.

Artiklen er publiceret 29. september 2020