Lær, hvordan du stopper kampen mod smerterne.

Vi har to tilbud om hjælp til at tackle kroniske smerter

Mindfulness

Mindfulness betyder at være bevidst nærværende i nu’et. Mindfulness kan være med til at give dig ro, balance og et andet forhold til dine smerter. Du kan med mindfulness lære, hvordan du stopper kampen mod smerterne.

Din livskvalitet kan øges, når du bevidst og med fuld opmærksomhed foretager værdifulde valg fremfor at reagere pr. automatik på smerteoplevelsen.

Du bliver inviteret til en indledende samtale.

Forløbet varer otte uger med mindfulnesstræning to timer hver uge i en gruppe i Kolding Sundhedscenter. I de otte uger træner du selv de øvelser, som du lærer fra gang til gang for at få udbytte af forløbet.


Smertehåndtering

Tilbuddet er tilrettelagt som gruppeforløb med otte til ti deltagere.

Vi mødes én gang om ugen i to timer. Grundforløbet varer syv uger, herefter er der mulighed for at deltage på andre relevante forløb, se flyeren i boksen til venstre.

Forløbet er en kombination af undervisning, individuelle opgaver og erfaringsudveksling på tværs i gruppen. I gruppen arbejder vi aktivt med emner, som knytter sig til hverdagslivet med smerter fx accept, værdier, energiforvaltning og kommunikation.


Tilmelding

Kontakt Sundhedscenter Kolding, Sygehusvej 6, 6000 Kolding for en aftale på tlf.: 79 79 70 80 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 12.00, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey