Ventearealet

Stofmisbrugsbehandlingen på Kolding misbrugscenter tilbyder rådgivning, vejledning og behandling til borgere med stofmisbrugsproblemer, deres pårørende, virksomheder og eksterne samarbejdspartnere.

Stofmisbrugsbehandlingen i Kolding har åbent for tilgang af borgere andre kommuner jævnfør retten til frit valg.


Åbningstider

Borgere over 25 år kan henvende sig personligt eller telefonisk i Stofmisbrugsbehandlingens åbningstid for at få rådgivning om eller behandling for stofmisbrug.

 

Mandag

Kl. 8.00 – 15.00

Tirsdag

Kl. 8.00 – 15.00

Onsdag

Kl. 8.00 – 15.00

Torsdag

Kl. 8.00 – 18.00

Fredag

Kl. 8.00 – 13.00


Behandling for stofmisbrug

 

Når du kontakter Stofmisbrugsbehandlingen, tilbyder vi dig en afklarende snak om, hvad dine ønsker for behandling er. Målet med behandlingen kan være at stabilisere, reducere eller at stoppe med misbruget, for at opnå det du mener er et bedre liv.

Sammen med dig udarbejder vi en plan for din behandling og hvordan vi skal samarbejde for at opnå målene i behandlingsplanen. Dit mål for behandlingen er udgangspunktet for den behandlingsplan du laver sammen med din behandler.

Behandlingen for stofmisbrug foregår både individuelt og i grupper. Den behandling vi tilbyder, er kognitivt funderet og metoden øger opmærksomheden på samspillet mellem tanker, følelser og handlinger. Denne bevidsthed  giver mulighed for nye handlestrategier og kan blive starten til en forandring. Samtaler over skype, kan måske gøre behandlingen bedre for dig. Derfor vil vi gerne snakke med dig om hvordan samtaler over skype, kan hjælpe dig i din behandling.

Der kan i særlige tilfælde indstilles til visitation til døgnbehandling og ambulant efterbehandling.


Børne-familieperspektiv

Vi ønsker at inddrage dine pårørende i behandlingen, fordi misbrug også påvirker familien. Sammen med dig vil vi sikre at dine børn støttes bedst muligt.

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey