I aktivitetskalenderen kan du se navnet på den forening, der har et arrangement samt hvilken dato og type arrangement , der er tale om.

Bemærk at pladserne kan være optaget til andet end torvehandel. Se i aktivitetskalenderen hvilke dage det drejer sig om.

Stadepladser:

Kolding Kommune har 33 godkendte stadepladser (28 i Kolding og 5 i Vamdrup).

Torvehandel på Akseltorv i Kolding er tirsdag og fredag, fra kl. 8.00 – 16.00, mens der er torvehandel på torvet i Vamdrup torsdage fra 10.00-17.00.

Opstilling af vogne m.m. må påbegyndes en time før torvetid (kl. 7.00), mens der skal være ryddet og rengjort til torvetids ophør (kl. 16.00).

Aktivitetskalender 2016:
Forening Datoer hvor torvehandel flyttes til Vestertorv Ugedag Type
City Kolding 3. maj Tirsdag Int. marked
City Kolding 6. maj Fredag Int. marked og majmarked
City Kolding og Kulturforvaltningen 26. august Fredag Kulturnat

Offentlige toiletter:

Kolding Kommune har offentlige toiletter rundt i kommunen, som rengøres dagligt.

Derudover er der toiletter ved strandene, som kun kan benyttes i sommerperioden fra påske til efterårsferien. Der er opstillet to selvrensende betalingstoiletter i henholdsvis Lille Brostræde og Riberdyb.