Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Trafik, veje og parker Snerydning, saltning og grusning Vinter

Vinter

Når vinteren bider, kan du fra denne side få overblik over snerydning, afhentning af affald, offentlig trafik, m.m.

Hvis kommunens service er påvirket, fortæller vi om det på kommunens Facebook-side. Alle kan se, hvad der står på vores side. Du behøver altså ikke selv at have en Facebook-profil for at kunne læse kommunens opslag.

Via nedenstående links kan du finde masser af information om de forskellige emner.

Sne og frost kan påvirke indsamlingen af affald. Se, hvad du skal sørge for, når vinteren gør det svært for skraldemanden at komme frem, og hvad du stiller op, hvis ikke du får afhentet dit skrald.
 

Genbrug 24-7
Når genbrugsvejlederne holder fyraften bliver der ikke gruset, saltet eller fejet sne på genbrugspladsen. Så pas på dig selv, når du besøger genbrugspladsen med Genbrug 24-7.


Appen Affald Kolding
Hent appen Affald Kolding, så har du seneste nyheder og driftsstatus lige ved hånden.

  •  

Både kommune og grundejer har et ansvar for at holde veje, cykelstier og fortove farbare, når vinteren byder på sne og frost. Se, hvad kommunen sørger for, og hvad der er din opgave. Du finder også et kort over serviceniveauet på de enkelte veje. 

  •  

På nedenstående hjemmesider kan du følge med i, hvordan hhv. biltrafik og den kollektive trafik er påvirket af vintervejret.

På Forsikringsoplysningens hjemmeside kan du få gode tips til, hvordan du som husejer kan forebygge vejrskader, hvad enten det handler om snestorm, frost eller tøbrud. Du kan også læse, hvad du skal stille op, hvis skaden er sket.

Varme, strøm og vand

Hvis der er problemer med varme, strøm og vand, kan du kontakte dit forsyningsselskab. Flere selskaber informerer løbende på deres hjemmeside, når der er problemer med forsyningen.

Vejr

Få varsler om f.eks. snestorm, fygning eller isslag hos DMI (dmi.dk, @dmidk på Twitter eller app'en DMI Vejr til Android eller iPhone) - se byvejret i Kolding

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje