Kolding-Christiansfeld Supercykelrute
Der blev søgt midler til supercykelruteprojektet gennem Vejdirektoratets statslige ”Supercykelstipulje”.
I maj 2015 fik Kolding Kommune tilsagn om støtte, hvilket betyder, at staten støtter projektet med 40% og at Kolding Kommune selv finansierer de resterende 60%.

Kolding Kommune etablerer kommunens første supercykelrute mellem Kolding og Christiansfeld i løbet af 2017

I foråret 2017 begynder anlægsarbejdet på at realisere den første supercykelrute i Kolding Kommune nogensinde, så det bliver nemmere og mere sikkert at cykle mellem Kolding og Christiansfeld. Supercykelruten tager den direkte vej fra midtbyen via Haderslevvej gennem Vonsild og Taps indtil den når Christiansfeld og bliver cirka 14 km lang.

I Kolding by består projektet af 400 m ny cykelsti på Haderslevvej, forkælelseselementer til cyklisterne, cyklistsignaler og samordninger af 5 signalanlæg for at skabe grøn bølge for cyklister. På strækningen mod Taps etableres en længe ventet 5,5 km ny cykelsti i begge sider.

Supercykelrutens primære formål er at fremme den interne cykeltrafik i Kolding samt øge pendling mellem Christiansfeld, Taps, Vonsild og Kolding. Projektet prioriterer cyklisters fremkommelighed i en af de primære korridorer i Kolding og etablerer bl.a. et missing link på én af de centrale midtbygader.

 Rute Kolding Christiansfeld 5

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey