Cykelkampagner handler om at finde cykelglæden frem hos flere.

Tag cyklen og vær med til at skab mere positiv og sikker cykelkultur i Kolding Kommune.

Cykelkampagner handler om at finde cykelglæden frem hos flere og måske aktivt få flyttet flere fra bil og over på cykel samtidig med, at trafiksikkerheden er i højsædet. Kolding Kommune bruger aktivt cykelkampagner på at få flere til at cykle mere i hverdagen samtidig med, de får mere indsigt i, hvad der rører sig i trafikken, så alle kan komme sikkert frem og tilbage.

Kampagnerne skal hjælpe med til at vise cyklens potentialer i forhold til et sundt, fleksibelt, hurtigt, sejt og cool samt ikke mindst sikkert transportmiddel. Det kan samtidig appellere til alle borgeres image – uanset hvilken type man er. Erfaringer viser, at det kan lade sig gøre at påvirke holdning og derved motivere til ændret adfærd hos trafikanterne, men at det kræver en lang og vedholdende indsats. Der kan kampagnerne hjælpe med og samtidig forbedre trafiksikkerheden.

Under de forskellige punkter kan man læse mere om de forskellige cykelkampagner som varierer en smule i målgrupper. Fælles for dem alle er dog, at de viser cyklen som det fremragende transportmiddel, som det er – og derved måske giver den os muligheden for at leve lige lidt længere.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey