Ungekontaktens medarbejdere.

Ungekontakten tilbyder anonym rådgivning og vejledning til unge, forældre eller andre i deres netværk.

Rådgivningen er anonym, hvilket betyder, at der ikke bliver oprettet en sag i ens navn og cpr. nummer, og at man kun behøver dele de oplysninger om sig selv, som man ønsker.

Det betyder også, at man ikke kan få bevilget økonomisk hjælp i Den Åbne Anonyme rådgivning – men man kan få hjælp til, hvor man skal henvende sig, hvis man har behov for at søge noget som dette.

I åben anonym rådgivning kan man blive tilbudt tre-fem samtaler med den ungekonsulent, der har rådgivningsvagten, når man henvender sig.

I tidsrummet mandag til fredag mellem 9.00 og 14.00 er det muligt at tale med en ungekonsulent enten personligt, telefonisk eller via mail. Det er også muligt at træffe aftale om at mødes på et tidspunkt, der passer bedre ind i forhold til skole/arbejde.

Det er også via den Åbne Anonyme Rådgivning, at Ungekontaktens medarbejdere deltager som repræsentanter for Kolding Kommune i afhøringer ved Politiet af unge under 18 år. Dette dog kun, hvis den unge har en sag i Ungekontakten eller ikke er kendt i det kommunale system.

Du er også velkommen til at benytte nedenstående formular ved henvendelse: