Begivenhedsdetaljer

Scandinavian Brass Quintet Scandinavian Brass Quintet (SBQ) består af fem messingblæsere, der alle er erfarne solospillere. Ønsket om at spille kammermusik på et højt niveau, har bragt dem sammen. Repertoiret spænder vidt - lige fra Gabrieli over Bernstein til nutidige komponister. SBQ søger hele tiden musikalske udfordringer - både for sig selv og publikum. Eksempelvis er tre værker af nulevende komponister specielt tilegnet SBQ. Det er vigtigt for SBQ, at publikum føler sig som en del af koncerten og ikke bare er tilhørere. De er således i dialog med publikum undervejs i koncerten.

 

Brødremenighedens Kirke

Grev Zinzendorfs Plads 1

6070 Christiansfeld 

06/05 - 2020 Kl. 19:30

 


Ledige pladser: 25

Christiansfeld Festival afspejler den righoldige musik- og sangkultur, som har udgjort vigtige aspekter i livet som Christiansfelds indbyggere og Brødremenigheden har levet de sidste 250 år. Menigheden har altid haft et intensivt musikliv i sin hjemby og været åben for andre kulturers kunstneriske udtryk.

Orkester-, ensemble-, kvartet- og kormusik fra hele verden mødes med western swing, folkemusik samt dans og musik fra Afrika, spillet af professionelle musikere. Festivalen giver derfor ord og tone til en kalejdoskopisk genklang af mange musikalske genrer fra Christiansfelds musikarkiv til verdensmusik.

Billetkøb

Denne session er ikke offentliggjort

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey