Begivenhedsdetaljer

Ars Nova

Ars Nova Copenhagen blev grundlagt i 1979 og har for længst etableret sig som et af verdens fineste vokalensembler. Ensemblets chefdirigent og kunstneriske leder er den engelske dirigent Paul Hillier. Ensemblet har specialiseret sig i fortolkningen af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden – og har igennem årene turneret i mere end 35 lande. Heinrich Schütz har en særlig plads hos Ars Nova, idet gruppen har indspillet komponistens samlede dramatiske værker til påske og jul.

 

Brødremenighedens Kirke

Grev Zinzendorfs Plads 1

6070 Christiansfeld 

07/05 - 2020 Kl. 16:00

 


Ledige pladser: 150

Christiansfeld Festival afspejler den righoldige musik- og sangkultur, som har udgjort vigtige aspekter i livet som Christiansfelds indbyggere og Brødremenigheden har levet de sidste 250 år. Menigheden har altid haft et intensivt musikliv i sin hjemby og været åben for andre kulturers kunstneriske udtryk.

Orkester-, ensemble-, kvartet- og kormusik fra hele verden mødes med western swing, folkemusik samt dans og musik fra Afrika, spillet af professionelle musikere. Festivalen giver derfor ord og tone til en kalejdoskopisk genklang af mange musikalske genrer fra Christiansfelds musikarkiv til verdensmusik.

Billetkøb

Denne session er ikke offentliggjort

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey