Begivenhedsdetaljer

Svestar

De fire musikeres samarbejde begyndte for år tilbage på Syddansk Musikkonservatorium og er kendetegnet ved en rendyrket spilleglæde, musikalsk legesyge og et stort dynamisk spænd. I 2013 udkom deres debut-album Svestar og i 2018 fulgte gruppens anden udgivelse med musikken fra koncertfortællingen Kærligt hilset fra Ingenmandsland. I anledning af 100 året for verdensfreden efter Første Verdenskrig blev Kærligt hilset fra Ingenmandsland opført på Sønderborg Slot. Svestar har en aktiv koncertvirksomhed og spiller i kulturhuse, spillesteder og kirker rundt om i både ind- og udland.

 

Brødremenighedens Kirke

Grev Zinzendorfs Plads 1

6070 Christiansfeld 

07/05 - 2020 Kl. 19:30

 


Ledige pladser: 150

Christiansfeld Festival afspejler den righoldige musik- og sangkultur, som har udgjort vigtige aspekter i livet som Christiansfelds indbyggere og Brødremenigheden har levet de sidste 250 år. Menigheden har altid haft et intensivt musikliv i sin hjemby og været åben for andre kulturers kunstneriske udtryk.

Orkester-, ensemble-, kvartet- og kormusik fra hele verden mødes med western swing, folkemusik samt dans og musik fra Afrika, spillet af professionelle musikere. Festivalen giver derfor ord og tone til en kalejdoskopisk genklang af mange musikalske genrer fra Christiansfelds musikarkiv til verdensmusik.

Billetkøb

Denne session er ikke offentliggjort

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey