Begivenhedsdetaljer

Alexandru Radu og Musica Viva

Musica Viva er et nystartet barokensemble, der har fokus på den italienske barokmusik. Ensemblet er dannet på initiativ af violinist Alexandru Radu fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Alexandru Radu har optrådt i mange musikalske sammenhænge med en lang række af symfoniorkestere både som solist og koncertmester. I foråret 2017 var han solist i Vivaldis”4 årstider” sammen strygerne fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Det var en koncertrække uden dirigent, hvor musikken blev skabt i samarbejde mellem solist, koncertmester, cellist og cembalist. Koncertrækken blev inspirationen til det musikalske samarbejde som har resulteret i dannelsen af Musica Vivas 4 medlemmer har indledt. Udover Alexandru Radu består Musica Viva af Rumen Lukanov violinist, Nikolai Skliarevski cellist og Alina Rotaru cembalist. Koncerten i Christiansfeld bliver den første for den nydannede ensemble og byder både på klassiske perler som Corellis La folia og Albinonis adagio samt nyopdagede mesterværker af den italienske baroks mestre som fx Vivaldi og Locatelli.

 

Brødremenighedens Kirke

Grev Zinzendorfs Plads 1

6070 Christiansfeld 

10/05 - 2020 Kl. 16:00

 


Ledige pladser: 150

Christiansfeld Festival afspejler den righoldige musik- og sangkultur, som har udgjort vigtige aspekter i livet som Christiansfelds indbyggere og Brødremenigheden har levet de sidste 250 år. Menigheden har altid haft et intensivt musikliv i sin hjemby og været åben for andre kulturers kunstneriske udtryk.

Orkester-, ensemble-, kvartet- og kormusik fra hele verden mødes med western swing, folkemusik samt dans og musik fra Afrika, spillet af professionelle musikere. Festivalen giver derfor ord og tone til en kalejdoskopisk genklang af mange musikalske genrer fra Christiansfelds musikarkiv til verdensmusik.

Billetkøb

Denne session er ikke offentliggjort

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey