Opkrævning af grundgebyr.

I september 2017 godkendte Byrådet de affaldsgebyrer Kolding Kommune opkræver hos virksomhederne i 2018.

Renovation udarbejder information til alle virksomheder i Kolding Kommune med oplysninger om, at de kan forvente at blive opkrævet grundgebyret i 2018 eller om virksomheden er forhåndsfritaget i 2018.

Virksomhederne vil modtage informationen om virksomhedens opkrævningsstatus i sommer 2018.

Hvis virksomheden benytter en kommunal affaldsordning jf. Kolding Kommunes Regulativ for erhvervsaffald, kræver loven, at Kolding Kommune opkræver affaldsgebyr hos virksomheden.

Hvis virksomheden er registreret som betaler af en kommunal ordning for restaffald, kan virksomheden forvente, at opkrævningen også indeholder tømningsgebyr for denne ordning.

Gebyr for aflevering af erhvervsaffald på genbrugspladsen, opkræves særskilt hvert kvartal hos virksomheder, der benytter denne ordning.

Virksomheden kan søge om fritagelse fra grundgebyret 2018.

Ansøgningsfristen er den 16. august 2018

Ansøg om fritagelse fra grundgebyr, erhverv

Hvis virksomheden mener, den er blevet fritaget på et forkert grundlag, bedes virksomheden tilmelde sig opkrævningen af "Grundgebyr erhverv 2018" på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om virksomhedens P-nummer.

Hvis virksomheden er forhåndsfritaget og alligevel benytter en kommunal affaldsløsning til sit affald, vil virksomheden minimum blive opkrævet "Særgebyr erhverv" samt "Grundgebyr erhverv".

Hvis virksomheden forårsager ekstra tidsforbrug ved fejlsortering af affald på fx genbrugspladserne, bliver virksomheden opkrævet de omkostninger, der er forbundet med udbedringen af fejlsorteringen.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey