Miljø og bæredygtighed spiller en stadig større rolle for virksomheder og institutioner. Fokus på affald er godt for både produktion, brand og økonomi.

Spar penge ved at sortere affald

En gennemgang af en virksomheds affaldsproduktion afslører ofte store besparelsesmuligheder. Der er også tit penge at spare på affaldssortering - i nogle tilfælde ganske store beløb.


Fokus på affald er godt for dit brand

Kunder og samarbejdspartnere køber ofte mere end et produkt eller en service. Ofte køber de også en oplevelse og en historie. De forventer bæredygtige strategier, miljøbevidsthed og CSR-certificeringer, når de vælger produkter og ydelser til og fra.


Affaldssortering er lovpligtigt

Affald er en nødvendig ressource. Derfor er det lovpligtigt i Danmark, at alle virksomheder skal sortere deres affald. Affaldet skal sorteres efter materiale: fx pap, papir, glas, plast, metal og træ. Det skal også sorteres efter, om det er egnet til genanvendelse, forbrænding eller deponi.


Gratis rådgivning om affald og genbrug

Mange virksomheder og forretninger har allerede set fordelene i at leve op til både kunde- og lovkrav.

Hos Redux, Kolding Kommunes afdeling for affald og genbrug, kan du få hjælp til at komme i gang med at sortere bedre og mere. Du kan booke rådgivning til din virksomhed eller institution ved at kontakte:

  • Konsulent Anita Hallgreen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 79 79 14 83
  • Projektleder Martin Stub Pedersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 79 79 65 67

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey