Få besøg af vores formidler i jeres institution.
Besøg Kolding Kommunes genbrugspladser.

Besøg os – eller få besøg – og bliv klogere på dit affald

Vi besøger gerne skoler og institutioner, men kan grundet Covid19 ikke modtage besøg på nogen af kommunens fem genbrugspladser før tidligst i august.

 

Re:lab Formidlingstjeneste står for besøgene, der enten kan foregå på en genbrugsplads eller hos jer. Målgruppen er alle aldersgrupper, fra børnehaver og skoler til virksomheder og kommunens borgere.

 

Deltagerne får en grundlæggende viden om, hvorfor vi sorterer affald i Kolding Kommune, og hvad der sker med skraldet, når det bliver indsamlet eller afleveret på en genbrugsstation.

 

Kommunen har fokus på, hvordan kommune, borgere og virksomheder sammen øger genbrug og undgår affald. Kort sagt skal vi sammen gøre FN’s verdensmål om bæredygtighed til hverdagsmål

 

Formidlingstjenesten er en del af Redux, Kolding Kommunes afdeling for affald og genbrug.  

I kan vælge mellem tre modeller:

  1. To timer på Kolding Nord Genbrugsplads med oplæg og rundvisning.
  2. To lektioners undervisning på skolen.
  3. 45 minutters rundvisning på en af kommunens fem genbrugspladser.

Tidspunkt: Besøg kan foregå alle hverdage kl. 8, 10 eller 12. Vi kan være fleksible med tidspunktet, undtagen i uge 46, hvor skolerne har fokus på FN's verdensmål, så der er rift om pladserne.

Sted: Hos jer selv eller på Bronzevej 3, 6000 Kolding. Vi kan også arrangere besøg på genbrugspladserne i Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld eller på Kolding Syd Genbrugsplads (Gejlhavegård 12). 

Antal deltagere: Min. 10 og maks. 30

Frokost: Der er mulighed for at spise madpakker, når jeres besøg foregår på Bronzevej.

Booking af besøg: Send en forespøgsel om dato via formularen længere nede på denne side. 

Oplæg: Vi tilbyder to oplæg, 'Hit med skraldet' og 'Styr dit madaffald'. Læs mere om de to oplæg i brochuren, som du kan downloade nedenfor.

Energnist: Energnist modtager ikke besøg under de nuværende forhold.

Det er muligt at kombinere et besøg på Kolding Nord Genbrugsplads med et besøg på forbrændingsanlægget Energnist, hvis alle deltagere er min. 12 år. Her skal I selv kontakte Keld Lind på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Undervisning
Rundvisning
Besøg på skole
Besøg hos virksomhed
Besøg hos andet

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey