Ny og mere detaljeret registrering af erhvervsejendomme i BBR

De kommende måneder modtager ejere og administratorer af erhvervsejendomme i Syd- og Sønderjylland et brev fra SKAT om indsamling af nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendommene til Bygnings- og Boligregistret (BBR).

De oplysninger, der bliver registreret i BBR, kan blive brugt som en del af grundlaget for den fremtidige ejendomsvurdering af ejendomme til erhverv, landbrug og skovbrug. Samtidig skabes et bedre og mere detaljeret BBR til glæde for bl.a. offentlige myndigheder, forsyningsselskaber og private virksomheder som f.eks. ejendomsmæglere, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter.

Ejere og administratorer har også glæde af BBR i forbindelse med indgåelse af nye erhvervslejemål eller salg af ejendomme.

Vent på at du bliver kontaktet
Er du ejer eller administrator af en eller flere erhvervsejendomme skal du ikke foretage dig noget, før du bliver kontaktet af BBR Erhvervsservice i SKAT eller får en ny BBR-meddelelse.

SKAT indsamler
Det er SKAT, som står for kontakten til ejere og administratorer i forbindelse med indsamlingen af de nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendomme. Ajourføringen af oplysninger i BBR sker herefter i kommunen, hvor erhvervsejendommen ligger. Når ajourføringen er gennemført, får ejer eller administrator en opdateret BBR-meddelelse.

Om registreringen
Registreringen af nye og mere detaljerede oplysninger i BBR om erhvervsejendomme berører ca. 250.000 ejere og administratorer i hele landet med tilsammen ca. 730.000 erhvervsbygninger.

SKAT gennemfører indsamlingen af oplysninger frem til oktober 2018. Syd- og Sønderjylland er den første region. Her indsamles oplysninger frem til marts 2017.

Du kan læse mere på www.skat.dk/bbr.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey