Jobcenter Kolding 

Undgå afskedigelser med denne ordning

 

Hvis din virksomhed i en periode ikke har opgaver nok til at beskæftige alle ansatte, men ønsker at undgå afskedigelser, kan ordningen om arbejdsfordeling være en god mulighed for både virksomhed og medarbejdere.

Arbejdsfordeling betyder, at medarbejdernes arbejdstid nedsættes i en periode. Medarbejdere, der er dagpengeberettiget, modtager supplerende dagpenge.

Medarbejdere, der ikke er dagpengeberettiget kan evt. modtage kontanthjælp (afhængig af den individuelle situation). Arbejdsfordelingen skal være aftalt skriftligt med de berørte medarbejdere eller være en del af deres kollektive overenskomst. Arbejdstiden skal være nedsat med mindst 2 hele dage i ugen eller med 1 uges arbejde på fuldtid efterfulgt af 1 uges ledighed.

Det skal være nemt – kontakt gerne Jobcenter Kolding og hør mere om mulighederne for arbejdsfordeling. Vi ønsker en åben dialog, hvor vi blandt andet kan indtænke andre muligheder for at reducere personaleomkostningen i en periode, fx gennem efteruddannelsesordningerne.

Der skelnes mellem perioder på over/under 13 uger og der gælder forskellige regler for varslingen af arbejdsfordeling.

Arbejdsfordelingen sikre muligheden for at holde på værdifulde medarbejdere på trods af lavkonjunktur og manglende ordretilgang.

Læs mere hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

 

Hjælp os med at forbedre vores hjemmeside!

Send din feedback til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

Er du up-to-date...?

Find os på

LinkedInFacebook


 

 

VIRKSOMHEDSKONTAKTEN

79 79 74 00

Eller send en mail til os på

vservice

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey