Internationale specialister styrker din virksomhed.

pdfInternational arbejdskraft.pdf766.67 KB

 

Læs mere om ansættelse af udenlandsk arbejdskraft - og eftersøg udenlandsk arbejdskraft udenfor Danmarks grænser på Work in Denmarks hjemmeside

Få sparring til rekruttering af højtkvalificeret international arbejdskraft.

Udenlandsk arbejdskraft kan være en rigtig god investering for jeres virksomhed. Undersøgelser viser, at virksomheder, der ansætter udenlandske medarbejder, øger virksomhedens vækst betydeligt. Udenlandske medarbejdere kan bidrage med specialist kompetencer, sproglige kompetencer og meget andet. Kolding Kommunes internationale rekrutteringskonsulent tilbyder sparring i forhold til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft. Hun tilbyder også at eftersøge jobsøgende, udenlandsk arbejdskraft i Kolding kommune og omegn.

 

Få hjælp til at fastholde internationale medarbejdere

Internationale medarbejdere medbringer ofte en medrejsende partner. For at sikre parrets trivsel og at den internationale medarbejder dermed fastholdes i jeres virksomhed, så kan den medrejsende partner få hjælp ved Kolding Kommunes internationale rekrutteringskonsulent. Hjælpen kan blandt andet inkludere: at give den medrejsende partner afklaring omkring hendes/hans jobmuligheder, at hjælpe med at lave CV og jobansøgning og at informere om mulighederne for frivilligt arbejde, iværksætteri, sociale og professionelle netværk. 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey