Jobcenter Kolding 

Hjælp med at fastholde internationale medarbejdere

 

Internationale medarbejdere medbringer ofte en medrejsende partner. For at sikre parrets trivsel og at den internationale medarbejder fastholdes i din virksomhed, hjælper Jobcenter Kolding den medrejsende partner med vejledning og støtte ved den internationale rekrutteringskonsulent. Hjælpen kan blandt andet inkludere: afklaring omkring jobmuligheder, hjælp til CV og jobansøgninger, information om frivilligt arbejde, iværksætteri, sociale og professionelle netværk.

Har din medarbejder spørgsmål til det danske dagpengesystem er der udarbejdet en letlæselig og overskuelig guide (på engelsk).

Få sparring til rekruttering af højtkvalificeret international arbejdskraft

Udenlandsk arbejdskraft kan være en rigtig god investering for din virksomhed. Udenlandske medarbejdere kan bidrage med specialist kompetencer, sproglige kompetencer, unik kulturforståelse og meget andet. Jobcenter Koldings internationale rekrutteringskonsulent tilbyder sparring ift. rekruttering af udenlandsk arbejdskraft, og udsøgning af udenlandske jobsøgende i Kolding Kommune og omegn.

Læs mere på Styrelsens for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside.

 

Hjælp os med at forbedre vores hjemmeside!

Send din feedback til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

Er du up-to-date...?

Find os på

LinkedInFacebook


 

 

VIRKSOMHEDSKONTAKTEN

79 79 74 00

Eller send en mail til os på

vservice

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey