Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Vi skal hjælpe hinanden med at få flere i arbejde – til gavn og glæde for hele kommunen.

Kolding i Arbejde sætter fokus på det lokale arbejdsmarked i Kolding Kommune – og på de gratis tilbud, du som arbejdsgiver kan benytte dig af.

Målet er at få flere koldingensere i arbejde. For at lykkes med det er Jobcenter Kolding gået sammen med centrale samarbejdspartnere for i fællesskab at sætte fokus på det lokale arbejdsmarked.

Business Kolding, LO, DA, IBC og Jobcenter Kolding står sammen om Kolding i Arbejde, som via forskellige indsatsområder skal sætte ekstra gang i hjulene.

En væsentlig del af samarbejdet handler om at øge kendskabet til Jobcenter Koldings tilbud til arbejdsgiverne. Jobcentret kan nemlig hjælpe på mange måder – og med mere, end de fleste arbejdsgivere måske lige ved. Målet er, at vi hjælper hinanden med at få flere i arbejde – til gavn og glæde for hele kommunen.

Vi kan mere, end du tror

 

Hvis du er arbejdsgiver, kan Jobcenter Kolding hjælpe dig med mere, end du tror. Jobcenter Kolding er nemlig meget mere end regler og paragraffer. Vi er et team af engagerede medarbejdere, som brænder for at matche ledige og arbejdsgivere. Skal vi hjælpe hinanden?


Mangler du arbejdskraft?

Vi tilbyder gratis rekruttering af kvalificeret arbejdskraft

Når vi siger, at vi kan hjælpe med rekruttering, er det ikke bare snak. Vi har faktisk mange kvalificerede ledige, som er klar til at tage fat – også inden for fagområder, du måske ikke regnede med.

Rekruttering på tværs af kommunegrænser

Trekantområdets 7 jobcentre er gået sammen i et samarbejde kaldet Job7.dk. Målet er at styrke indsatsen for at sikre fremdriften for erhvervslivet i hele området på tværs af kommunegrænser.

Job7.dk giver et udvidet geografisk rekrutteringsgrundlag, som sikrer dig hurtig rekruttering til alle typer af job. Og du har naturligvis kun én kontaktperson hos dit lokale jobcenter.

Sådan hjælper vi med rekruttering

Som arbejdsgiver kan du altid kontakte os for en snak om dit konkrete behov for arbejdskraft. Herefter starter vores arbejde med at finde kandidater, som matcher din virksomhed. Vores bistand er gratis, og vi hjælper dig gennem hele processen – også med papirarbejdet.

Tænk alternativt, hvis du har travlt

 


Tænk alternativt, hvis du har travlt

Brug for hjælp i begrænset omfang? Prøv vores nye Småjobservice.

Er du arbejdsgiver, og har du arbejdsopgaver, som ikke rækker til en fuldtidsstilling?

Den situation står mange arbejdsgivere i, og den kan medføre, at der er ting, der ikke bliver gjort eller, at man måske trækker lidt for hårdt på sig selv eller på eksisterende personale.

Gennem vores nye Småjobservice kan du ansætte arbejdskraft ned til få timer pr. uge og i kortere perioder. Samtidig hjælper du en ledig ind på arbejdsmarkedet og løfter et socialt ansvar.

 

Opkvalificering gennem uddannelse


Opkvalificering gennem uddannelse

Vi uddanner den arbejdskraft, du skal bruge

Har du brug for særlige kompetencer i din virksomhed?

Hos Jobcenter Kolding arbejder vi målrettet med opkvalificering af ledige kandidater, som måske kun mangler ganske få kompetencer for at passe ind i en ledig stilling.

På baggrund af dine behov hjælper vi gerne med at skrue et uddannelsesforløb sammen, så du får den arbejdskraft, du har brug for.

Vi klarer papirarbejdet for dig

 


Vi klarer papirarbejdet for dig

Det er en gammel skrøne, at det er besværligt at bruge vores tilbud

Travle arbejdsgivere har hverken tid eller overkud til at bøvle med ekstra administration og papirarbejde. Det ved vi alt om.

Derfor har vi gjort det nemt at samarbejde med jobcentret. Vi klarer nemlig alt det trælse papirarbejde og hjælper dig godt igennem processen. Så kan du få hurtige forstærkninger og holde fokus på din forretning.

Kontakt os og test os af ... 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey