”Virksomhedskontakten” er et åbent tilbud til alle virksomheder, som kan gøre processen mere overskuelig.

Virksomhedskontakten – én indgang for små og mellemstore virksomheder.

Det skal være nemt at samarbejde med jobcentret for virksomhederne i Kolding kommune. Derfor etablerer vi nu ”Virksomhedskontakten”. Det betyder én fælles indgang for alle virksomheder gennem ”Virksomhedskontakten” med ét telefonnummer 79 79 74 00 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Særligt små og mellemstore virksomheder, der ikke har egen HR-afdeling, kan få hurtig og effektiv hjælp til flere opgaver, som eksempelvist rekruttering af kvalificeret arbejdskraft eller til det administrative ”bøvl” i samarbejdet med jobcentret.

En hurtig udbetaling af refusion for voksenlærlinge, fleksjobbere, medarbejdere i løntilskud eller på sygedagpenge er tilsvarende centralt i serviceoplevelsen, særligt for mindre virksomheder. Det kan også være råd og vejledning til virksomheden fra en økonomisk konsulent i forbindelse med ansættelse af eksempelvis en fleksjobber.

”Virksomhedskontakten” er et åbent tilbud til alle virksomheder, som kan gøre processen mere overskuelig.

Alt efter dit behov kan du få mere eller mindre hjælp – derfor har vi givet de tre muligheder karakteristiske navne.

Vi slår jobbet op – du gør resten (ca. to arbejdsdage)

Når du har besluttet, hvad der skal stå i annoncen, slår vi jobbet op på jobnet.dk og på facebook. Alle interesserede jobsøgere kontakter os, og vi oplyser jeres telefonnummer til de kandidater der opfylder kravene. I tager derefter selv en snak med dem og arrangerer et møde, hvis I synes, de er egnede til jobbet.

(Vi skal dog gerne have en tilbagemelding med navn på den kandidat, I vælger at ansætte)

Vi finder de bedste kandidater og sender videre til jer (ca. to arbejdsdage)

Vi lægger jobopslaget på vores facebookside og på jobnet.dk, og alle jobansøgninger sendes til os. Vi kigger dem igennem og finder de bedst egnede, som vi sender videre til jer. I kalder dem selv ind til en samtale, som I synes passer til jobbet, og vælger på den måde jeres næste medarbejder.

(Vi skal dog gerne have en tilbagemelding med navn på den kandidat, I vælger at ansætte)

Vi vælger de bedst egnede, og holder en indledende samtale med dem (ca. 10 arbejdsdage)

Når vi har slået jobbet op, og ansøgningsfristen er udløbet, udvælger vi de bedst egnede kandidater og holder en uformel samtale med dem for at se, om de matcher jobbet og jeres behov. Hvis vi vurderer, at de vil passe til jer, sender vi deres ansøgninger + cv ud til dig. Du vælger selv, hvem du vil kalde ind til en samtale.

(Vi skal dog gerne have en tilbagemelding med navn på den kandidat, I vælger at ansætte)

Vi udsøger kvalificerede CV'er fra jobnet.dk og sender videre til jer (ca. 1 arbejdsdag)

Vi søger de bedst kvalificerede kandidater ud i forhold til den pågældende stilling. Kandidaten har ikke selv søgt på stillingen. Det er dig selv, der kontakter den kandidat, som du finder mest egnet ud af dem, som vi har søgt frem.

(Vi skal dog gerne have en tilbagemelding med navn på den kandidat, I vælger at ansætte)

Lise Frandsen Jobrekruttering Kolding                     Sanne Grüner Jobrekruttering Kolding

Lise Frandsen                                   Sanne Grüner

Mobil: 2372 5066                               Mobil: 3062 7952
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                      E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey